Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Marieke Hopman

By

13 april 2017

Published: Lipstick Law!

13 april 2017 | By | No Comments

Beste allen,

Met veel plezier kondig ik aan dat een stukje van het theoretische frame van mijn onderzoek – waarbij ik pleit om wetten te begrijpen door niet alleen de wetboeken te bestuderen, maar ook te kijken naar de regels die bepalen hoe mensen leven – is gepubliceerd in de Journal of Legal Pluralism!

Je kunt het artikel hier gratis lezen. Kijk aub ook even onderaan naar de “acknowledgments”!

Een korte verdere update; de komende 2 weken rond ik zowel het rapport over onderwijs in CAR, als het academische artikel over wetten in CAR, af. Daarna hoop ik een uitgebreide nieuwsbrief te sturen, met een update over afeglopen werkzaamehen en financiële verantwoording van kosten en baten over 2016. Dus u hoort snel weer van mij!

Submit a Comment