Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Marieke Hopman

By

22 december 2015

Wat ik wil voor mijn verjaardag…

22 december 2015 | By | No Comments

Beste allen,

Zoals sommigen van jullie misschien weten: morgen word ik 27 jaar oud. Nu hebben een aantal mensen gevraagd wat ik zou willen voor mijn verjaardag. Ik heb er over nagedacht en ik realiseerde me dat ik, zoals de meesten van ons, genoeg spullen heb en veel veel meer dan dat. Ik bedoel: ik heb twee extra matrassen voor als mensen blijven logeren. Ik heb zoveel kleren dat ik een maand niet de was hoef te doen als ik daar geen zin in heb.

Voor mijn werk echter werk ik met kinderen die op de betonnen vloer slapen omdat er niet genoeg matrassen zijn. Die rondlopen in stinkende kleren omdat ze geplast hebben in het enige paar kleren dat ze hebben, etc. Dus wat ik het allerliefste wil voor mijn verjaardag is een kleine donatie voor mijn onderzoek. Het geld wat ik hiermee ophaal geeft mij de mogelijkheid om te vechten voor de rechten van degenen die zoveel minder hebben.

Ik zal beginnen met zelf een bedrag te doneren. Jij kunt ook een donatie doen via deze link: http://www.supporttilburguniversity.nl/projecten/right-to-education/donations/new. Donaties kunnen anoniem gedaan worden.

Alvast heel veel dank!

– Marieke

Submit a Comment