Deze email van Tilburg University online bekijken.
Bedankt voor je steun!
De campagne is nu op de helft en mede dankzij jouw bijdrage staat de teller op bijna 7000 euro. Dank je wel! Financieel moet er de komende weken nog wel wat gebeuren, maar hiervoor staan er nog een aantal acties op de agenda. Het allermooiste is dat er naast de financiële bijdrages veel media-aandacht is voor het onderzoek. Zo weet een groot publiek nu al van de problemen rondom het recht op educatie, en ik heb zelfs kunnen spreken met de minister van onderwijs!
Waar gaat het geld naartoe?
Alle donaties worden voor de volle 100% besteed aan het project. In de begroting, maar ook in een korte video vind je een uitleg over de financiën van het onderzoeksproject; waar komt het geld vandaan en waar gaat het naartoe? Als je hier vragen over hebt, stel ze gerust.
Campagnelied te downloaden
Sinds deze week is het prachtige campagne lied "How many Teardrops" van songwriter Jesse Maria (3FM serious talent) te downloaden in de iTunes store: https://itunes.apple.com/nl/album/how-many-teardrops-feat.-jesse/id995588451. Het kost maar € 0, 99 en de opbrengst hiervan gaat volledig naar het onderzoek.
Het kind staat centraal
Recht op onderwijs is belangrijk, toegang tot onderwijs is essentieel.
Tot 1 juli (het einde van de campagne) ben ik nog niet veel bezig met de inhoud van het onderzoek, maar in de weekenden kan ik af en toe toch wel wat doen.
De afgelopen weken heb ikmet name nagedacht over de epistemologie en methodologie van mijn onderzoek. Ik probeer de verschillende rechtsordes te identificeren waar kinderen deel van uitmaken. Hierover heb ik deze weken inspirerende gesprekken gevoerd met mijn begeleiders (Prof. Rianne Letschert en Prof. Jan Pronk), en met een onderzoeksgroep in Engeland die vergelijkbare vragen stellen, maar dan gericht op Engelse kinderen.
On Tour
Woensdag 10 juni geef ik een lunchlezing (12:30 uur) in de universiteitsbibliotheek in Utrecht. Het thema is ‘Descending from the ivory tower: Crowdfunding & Research’. Mocht je in de buurt zijn, je bent van harte welkom!

Kan ik nog helpen?
Je zou het project nog kunnen helpen door mensen in je omgeving te mailen over het project. Een kort mailtje met een link naar de website (www.tilburguniversity.edu/RightToEducation), zou zomaar mensen kunnen aanzetten tot het doen van een donatie. Een donatie begint al vanaf €5 en kan uiteraard anoniem.
Nogmaals heel erg veel dank voor alle steun en de positieve reacties!! Het geeft me goede energie om door te gaan met het voeren van de campagne. Ik heb gemerkt dat ik wel heel hard kan werken, maar ik kan het niet alleen. Zonder jullie was het nooit zo van de grond gekomen. Ik hoop dan ook dat jullie het project blijven steunen, delen, e.d. zodat we op 1 juli kunnen vieren dat we € 20.000 binnen hebben. Het gaat lukken!

Hartelijke groet,
Marieke
Afmelden      Doorsturen